Skip to main content

Met een kinderfeestje

Wat kun je verwachten?

Bij binnenkomst worden jullie verwelkomd door een van onze teamleden die jullie meenemen naar onze VR-Room(s). Daar start jullie avontuur en leren jullie alles wat nodig is over VR en de games.

Onze Rooms zijn uitgerust met de laatste VR technologie, een comfortabele loungebank en twee TV-schermen om mee te kijken (en lachen) met andere spelers. Ook kun je dan lekker genieten van een hapje en drankje. Tijdens de VR beleving blijven we altijd beschikbaar om te helpen waar nodig. 

Als feestelijke afsluiter van jullie feestje, kunnen jullie samen genieten van een stukje taart (zelf meegenomen) in ons café. Hebben jullie andere wensen, dan denken we graag met je mee!

Samen spelen in VR!

Onze VR spellen zijn speciaal ontworpen om samen én tegen elkaar te spelen. Geen individuele ervaring dus! 

Eigen taart mee

Neem gerust een eigen taart mee en maak
er een smakelijk feestje van!

Langere speeltijd

Het kan soms wat hectisch zijn met kinderen, dus we reserveren genoeg tijd zodat iedereen een geweldige VR-beleving heeft.

Leuk voor de kinderen

Laat je adviseren

Let's get this party started!

We hebben inmiddels de nodige ervaring in het organiseren van leuke kinderfeestjes. Neem dus gerust even contact met ons op en laat ons weten hoe we je kunnen helpen!

Bel ons via 040 737 05 98
Of bekijk de andere contactmogelijkheden

  Jouw uitje

  Met hoeveel kinderen kom je? (minimaal 6)

  Welk feestje kiezen jullie?

  Welk feestje kiezen jullie?

  Neem je een eigen taart mee?

  Lekker voor erbij

  Gegevens

  Je gegevens

  Veelgestelde vragen

  Wij hebben antwoorden!

  Wat is de minimale leeftijd voor kinderen om te spelen?

  De VR ervaringen voor kinderfeestjes zijn te spelen vanaf 8 jaar, onder begeleiding van een volwassenen.

  Is ouderlijk toezicht nodig?

  Ja, wij vragen de aanwezigheid van een volwassene bij kinderen onder de 18 jaar. Ons VR Team is er om de kinderen tijdens het VR-en te helpen waar nodig. Zo kan jij in onze comfortabele lounge bij de VR-room het spel op schermen volgen en genieten van een heerlijk hapje of drankje.

  Mag ik een eigen verjaardagstaart meenemen?

  Jazeker! Jullie mogen een eigen taart meenemen en nuttigen in ons café. Geef dit wel altijd even door aan onze klantenservice, zodat wij hiermee in de planning rekening kunnen houden.

  Kunnen wij ook iets eten en drinken tijdens het spelen?

  Jazeker. We hebben een uitgebreid aanbod aan drankjes en lekkernijen. Je kan deze (los) bij ons op locatie bestellen, of op voorhand afnemen. De prijs per item is gespecificeerd per pakket op de kinderfeestjes webpagina.