Skip to main content
Workshop

Workshop Gamification

De kracht van games voor jouw bedrijf.

Ontdek de kracht van gamification in onze interactieve workshop! Duik in de wereld van gamification en leer hoe je spelelementen en -technieken kunt toepassen om betrokkenheid, motivatie en plezier te vergroten in verschillende contexten. Leer hoe je spelprincipes kunt integreren in je werk, onderwijs of marketingstrategieën en ontdek hoe je jouw doelgroep kunt boeien en activeren op een innovatieve en effectieve manier. Deze workshop biedt hands-on ervaringen en praktische inzichten om gamification succesvol te implementeren in jouw domein.

Het resultaat

 • Intakegesprek met expert.
 • Workshop met expert op locatie in VR Center.
 • Persoonlijke rapportage over de mogelijkheden van gamification in jouw bedrijf met individuele feedback en advies.

Details

Personen
4 tot 12
Duur
2 uur
Prijs (ex)
v.a. €750,-
Meer informatie
Workshop

XR Workshop Top 10

Betrek je team bij innovatie.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van XR (Extended Reality) tijdens onze interactieve workshop! Samen met jouw personeelsgroepen gaan we aan de slag om de top 10 oplossingen op XR gebied te creëren die specifiek van toepassing zijn op jouw bedrijf. Met behulp van onze expertise en de input van jouw personeel, streven we ernaar om oplossingen te ontwikkelen die jouw bedrijf beter maken en tegelijkertijd jouw personeelsgroepen actief betrekken bij de verbetering van jouw bedrijf.

Tijdens deze workshop ontdekken we de opkomende technologieën van virtual reality (VR), augmented reality (AR) en mixed reality (MR) en verkennen we hoe je deze kunt integreren in training, productontwikkeling, marketing en meer. Stap in de wereld van XR en ontdek hoe deze innovatieve technologieën jouw organisatie kunnen transformeren en een concurrentievoordeel kunnen bieden.

Het resultaat

 • Intakegesprek met expert.
 • Ervaar relevante XR demo’s.
 • Rapportage op maat met snelle verbeterpunten en langetermijn mogelijkheden, inclusief persoonlijke feedback en advies.

Details

Personen
6 tot 30
Duur
2 tot 3 uur
Prijs (ex)
€1.500 tot €3.000
Meer informatie
Workshop

VR Pressure Cooker

Snel inzicht met hoge kwaliteit.

Onze pressure cooker workshop is een intensieve sessie waarin jouw specialisten en die van Enversed Studios samenwerken om problemen op te lossen. De nadruk ligt op het stimuleren van creativiteit, samenwerking en snelle besluitvorming. We werken met strakke deadlines en een hoog tempo om snel resultaten te behalen. Hierdoor kunnen we in een korte tijd concrete oplossingen vinden voor complexe vraagstukken. Externe specialisten kunnen worden aangehaakt binnen jouw of ons netwerk om het team te versterken.

Het resultaat

 • Intakegesprek met expert.
 • Rapportage op maat met pitchbare oplossingen voor de gestelde hulpvraag met een haalbaarheidsstudie.

Details

Personen
4 tot 12
Duur
2 uur
Prijs (ex)
€3.000 tot €6.000
Meer informatie

Ontvang een persoonlijk voorstel

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vul het aanvraagformulier in en ontvang een persoonlijk voorstel o.b.v. jouw wensen. Of neem even contact met ons op om jouw specifieke wensen te bespreken en samen een uniek en vernieuwend evenement op maat te creëren!

Bel ons via 040 737 00 35
Of bekijk de andere contactmogelijkheden

  Jouw uitje

  Met hoeveel personen kom je?

  Gezelligheid & Beleving

  Inspiratie & Verdieping

  Drinks & Bites

  Gezelligheid & Beleving

  Inspiratie & Verdieping

  Drinks & Bites

  Gezelligheid & Beleving

  Inspiratie & Verdieping

  Drinks& Bites

  Gezelligheid & Beleving

  Inspiratie & Verdieping

  Drinks & Bites

  Gezelligheid & Beleving

  Inspiratie & Verdieping

  Drinks & Bites

  Welke dinerlocatie heeft je voorkeur?

  Welke lunchlocatie heeft je voorkeur?

  Welke borrellocatie heeft je voorkeur?

  Welke bierproeverij heeft je voorkeur?

  Welke workshop heeft je voorkeur?

  Welke lezing heeft je voorkeur?

  Welke vergaderarrangement heeft je voorkeur?

  Gegevens

  Je gegevens

  Veelgestelde vragen

  Wij hebben antwoorden!

  Kan ik VR spelen met mijn beperking of speciale benodigdheden?

  We streven ernaar om onze VR-belevingen zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Toch vereist het medium een zekere mate van bewegingsvrijheid, zoals het dragen van een VR-headset en het gebruik van één of twee handen. Ook kunnen VR-ervaringen intens zijn en tot overprikkeling leiden. Twijfel je of een ervaring geschikt voor je is? Neem gerust contact met ons op.

  Kan ik zelf de inhoud bepalen of zit ik vast aan een programma?

  Onze arrangementen zijn opgebouwd uit drie ingrediënten die je vrij kunt combineren tot jullie perfecte uitje middels het aanvraagformulier op de website. Voor de workshops nemen we altijd eerst contact op om de inhoud goed af te stemmen op jullie specifieke hulpvraag of doel, zodat het perfect afgestemd is op jullie behoeften.

  De volgorde van de activiteiten is vrij indeelbaar. Wil je eerst een workshop en daarna VR gamen? Prima! Of liever toch eerst VR gamen en daarna een workshop? Helemaal goed! Het belangrijkste is dat het arrangement goed aansluit op jullie planning. Neem vooral even contact met ons op om de volgorde af te stemmen via het contactformulier of per telefoon.

  Klinkt leuk allemaal, maar ik heb niet zo’n groot budget...

  Bij het organiseren van een bedrijfsuitje is het budget een belangrijk aspect. Geen zorgen, wij denken graag met je mee! We begrijpen dat je een unieke ervaring wilt creëren, maar soms kan het budget daarbij een uitdaging vormen. Gelukkig hebben wij ervaring in het bedenken van oplossingen die passen bij jouw budget, zodat je toch een onvergetelijke dag kunt beleven met jouw collega’s.

  Is het ook leuk voor mensen vanaf 40 jaar?

  Jazeker! Bij Enversed hebben we voor alle leeftijden en interesses passende arrangementen. Zo is onze VR Party Bundle perfect voor mensen zonder of weinig ervaring met VR. Het is een gezellige en laagdrempelige manier om de veelzijdigheid van VR te ontdekken met zorgvuldig ontworpen belevingen. We willen dat onze gasten niet alleen genieten van het moment, maar ook een waardevolle en memorabele ervaring hebben die ze met zich meedragen.

  Zijn jullie een expert op het gebied van VR?

  In samenwerking met ons zusterbedrijf Enversed Studios bieden wij zakelijke arrangementen aan die een perfecte balans vinden tussen verdieping en plezier. Hierbij kunnen deelnemers nieuwe kennis en inzichten opdoen, geïnspireerd worden en hun betrokkenheid en communicatievaardigheden versterken.

  Enversed Studios is een creatieve productiestudio die gespecialiseerd is in gametechnologie voor bedrijven en organisaties sinds 2016. Zij ontwikkelen digitale oplossingen die passen bij jouw organisatie. Of je nu trainingen wil verbeteren, je publiek wil betrekken bij jouw producten of jouw verhaal op een unieke en boeiende manier wil vertellen – Enversed Studios bied je eindeloze mogelijkheden.

  Sinds de start hebben zij meer dan 250+ projecten gerealiseerd voor o.a. Bosch Rexroth, Amphia Ziekenhuis, Nationale Politie, Signify, Sioux, NS, Bavaria en Brainport.