Skip to main content

Voor onderwijs

Voor onderwijs

Ervaar samen
de magie van VR

Of maak er een wedstrijdje van

Wil je jouw eigen programma samenstellen?

Ons VR-aanbod is aan te vullen met diverse extra’s. Hiermee kun je zelf jouw ideale bedrijfsuitje of -event organiseren. Voor jouw betaalgemak worden deze extra’s toegevoegd aan je boeking. Zo komt alles netjes en overzichtelijk op één rekening. Je hoeft alleen nog maar te kiezen – wij regelen de rest.

Weet je door alle opties niet meer wat je moet kiezen? Ons team denkt graag mee over wat er bij jouw bedrijf past. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stel je eigen programma samen

Dat ziet er bijvoorbeeld zo uit:

  • Je neemt deel aan een interessante lezing in onze presentatieruimte. Daar leer je over de toepassingen van VR, nu en in de toekomst óf laat je je inspireren door een maatwerklezing die direct aansluit op jouw opleiding.

  • Daarna ga je meteen aan de slag met deze nieuwe kennis, het is tijd om zelf VR te ervaren. Met een VR Discovery bepaal je vooraf of je gaat voor puur plezier óf dit combineert met inspirerende demo’s van Enversed Studios.

Persoonlijke begeleiding

Eigen speelruimte

Voor iedereen

Ervaar de magie van VR

Wat kan ik verwachten?

Bij binnenkomst word je verwelkomd door jouw begeleider. Hij of zij neemt je mee naar de aan jou toegewezen Enversed Room(s). Dit kunnen één of meerdere Rooms zijn, afhankelijk van het aantal personen waarmee je komt. Een Enversed Room is volledig uitgerust met de laatste VR technologie, een comfortabele loungebank en twee TV-schermen om tijdens pauzemomenten mee te genieten met andere spelers.

In deze Room begint jouw avontuur. Voordat je van start gaat, voorziet jouw begeleider je van duidelijke uitleg én iets lekkers te eten of drinken. Tijdens de VR-ervaring blijft jouw begeleider beschikbaar om je te helpen met vragen of verzoeken. Zo zorgen we dat je volop en zorgeloos kunt genieten van jouw tijd in ons VR Center.

Toegankelijkheid

Wij willen onze belevingen voor iedereen zo toegankelijk mogelijk maken. Door het medium is er echter een bepaalde mate van bewegingsvrijheid nodig. Zo moet er altijd een VR-headset gedragen kunnen worden en is het gebruik van één of twee handen nodig. Daarnaast kan het zijn dat een VR-ervaring intenser wordt ervaren wat kan leiden tot snellere overprikkeling. Mocht je een VR-ervaring overwegen, maar niet zeker zijn of deze wel geschikt voor je is, neem dan gerust even contact met ons op!