Skip to main content

Lezing

Onze sprekers

Tim van der Grinten

Directeur Enversed Studios

Tim verbindt abstracte visies met praktische oplossingen, met expertise in gametechnologie, VR en AI. Hij bekijkt uitdagingen vanuit menselijk en technisch perspectief, voor duurzame veranderingen binnen organisaties.

Sander Winters

Mede-eigenaar Enversed

Sander vertaalt wensen moeiteloos naar praktische oplossingen. Met zijn kennis van interactieve media, web en AI implementeert hij innovatieve technologieën die perfect passen bij de behoeften van organisaties.

Job van Oosterhout

Workshopleider

Job combineert strategisch denken met praktische uitvoerbaarheid in zijn businesscases, waardoor ze waardevolle instrumenten worden voor zowel het management als het personeel.

Maak jouw
event gamechanging.

Ontdek de mogelijkheden van gametechnologie met ons GameChangers programma. We brengen gamification, virtual reality en AI naar het bedrijfsleven. Dit programma combineert inhoud met plezier, gehost in ons Enversed Experience Center, waar de nieuwste technologieën samenkomen voor inspirerend event.

Ontvang een persoonlijk voorstel

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vul het aanvraagformulier in en ontvang een persoonlijk voorstel o.b.v. jouw wensen. Of neem even contact met ons op om jouw specifieke wensen te bespreken en samen een uniek en vernieuwend evenement op maat te creëren!

Bel ons via 040 737 05 98
Of bekijk de andere contactmogelijkheden

  Veelgestelde vragen

  Wij hebben antwoorden!

  Zijn de lezingen personaliseerbaar?

  Dat is zeker mogelijk. Vooraf de lezing vindt er altijd een intake plaats, waar we informatie ophalen zodat de lezing gepersonaliseerd kan worden op jouw doel, zodat jullie hier effectief mee aan de slag kunnen gaan. Denk bijvoorbeeld aan de volgende voorbeelden:

  • Onderwijs: leer over hoe AI en VR de manier waarop we leren transformeren, met toepassingen zoals virtuele klaslokalen, gepersonaliseerd leren en interactieve educatieve ”maatjes” aangedreven door AI.
  • Gezondheidszorg: leer over de nieuwste ontwikkelingen in AI en VR, waaronder diagnostische tools, chirurgische simulaties, en VR-therapieën.
  • Technologie en Innovatie: leer over AI-gedreven innovaties, VR-ontwikkelingen in gaming, en hun gecombineerde impact op verschillende industrieën.
  • Marketing en Communicatie: ontdek hoe AI en VR vele marketingstrategieën transformeren, van gepersonaliseerde advertentiecampagnes en data-analyse tot immersieve VR-ervaringen voor verbeterde merkbetrokkenheid.
  • Duurzaamheid en Milieu: hoe kan AI en VR bijdragen aan duurzaamheidsinitiatieven, bijvoorbeeld door middel van slimme stadsoplossingen, milieu-monitoring en virtuele trainingsprogramma’s voor duurzaamheid.
  • Bedrijfsvoering en Management: we horen veel over VR & AI, maar hoe zit het met implementatie van deze technieken in bedrijfsprocessen, zoals data-analyse voor betere besluitvorming, VR-trainingen voor werknemers, en AI-gestuurde efficiëntieverbeteringen?
  • Bouw: leer over de impact van AI en VR op de bouwsector, zoals AI voor projectplanning en risicobeheer, VR voor virtuele bouwplaatsbezoeken en training, en het gebruik van slimme technologieën voor efficiënter bouwen en onderhoud.

  Door de intake kunnen we de lezing precies afstemmen op jouw specifieke wensen en doelen, zodat deze optimaal aansluit bij de behoeften van jouw organisatie of sector.