Skip to main content

Diner

Vul jouw uitje aan met een gezellig etentje

De beste verhalen vertel je onder het genot van een heerlijke maaltijd! Alle gerechten worden bereid met dagverse ingrediënten en zijn aanpasbaar aan eventuele dieetwensen. Het buffet bij ons op locatie is mogelijk vanaf 20 personen. Voor jouw betaalgemak wordt de lunch toegevoegd aan je boeking. Zo komt alles netjes en overzichtelijk op één rekening. Dus kies iets lekkers uit en wij regelen de rest!

Dineren in de buurt

Blue Collar Hotel

Geschikt voor 10 tot 80 personen

Het Blue Collar Hotel is een karaktervolle locatie met een speelse mix van nostalgie en Rock & Roll. Hier kun je genieten van goed eten voor een mooie prijs in een robuuste en ontspannen sfeer.

Vanaf:

 • € 45 per persoon inclusief BTW
 • € 42,45 per persoon exclusief BTW

Inclusief drinken.

Stories

Geschikt voor 2 tot 110 personen

Bij Stories geniet je van de ongedwongen sfeer en Brabantse gastvrijheid. Dit is de feelgood hotspot voor een lekkere lunch, borrel of diner.

Vanaf:

 • € 35 per persoon inclusief BTW
 • € 32,11 per persoon exclusief BTW

Rabauw

Geschikt voor 2 tot 60 personen

De Rabauw Brewpub is de ideale plek om verhalen te vertellen, of na te praten over jouw VR-ervaring. Dat doe je onder het genot van gezonde, vullende én lekkere maaltijden die perfect combineren met avontuurlijke craft bieren.

Vanaf:

 • € 19,50 per persoon inclusief BTW
 • € 16,12 per persoon exclusief BTW

Bij Enversed

Catering bij Enversed

Geschikt voor 20 tot 200 personen

Voor grote gezelschap (>20 personen) verzorgen we samen met Stories graag een compleet lunchbuffet bij ons op locatie. Een heerlijke aanvulling op jouw uitje of event. Het lunchbuffet is altijd maatwerk, dus neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vanaf:

 • € 20.55 per persoon inclusief BTW
 • € 18.85 per persoon exclusief BTW

Ontvang een persoonlijk voorstel

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vul het aanvraagformulier in en ontvang een persoonlijk voorstel o.b.v. jouw wensen. Of neem even contact met ons op om jouw specifieke wensen te bespreken en samen een uniek en vernieuwend evenement op maat te creëren!

Bel ons via 040 737 05 98
Of bekijk de andere contactmogelijkheden

  Jouw uitje

  Met hoeveel personen kom je?

  Gezelligheid & Beleving

  Inspiratie & Verdieping

  Drinks & Bites

  Gezelligheid & Beleving

  Inspiratie & Verdieping

  Drinks & Bites

  Gezelligheid & Beleving

  Inspiratie & Verdieping

  Drinks& Bites

  Gezelligheid & Beleving

  Inspiratie & Verdieping

  Drinks & Bites

  Gezelligheid & Beleving

  Inspiratie & Verdieping

  Drinks & Bites

  Welke dinerlocatie heeft je voorkeur?

  Welke lunchlocatie heeft je voorkeur?

  Welke borrellocatie heeft je voorkeur?

  Welke bierproeverij heeft je voorkeur?

  Welke workshop heeft je voorkeur?

  Welke lezing heeft je voorkeur?

  Welke vergaderarrangement heeft je voorkeur?

  Gegevens

  Je gegevens

  Veelgestelde vragen

  Wij hebben antwoorden!

  Kan ik VR spelen met mijn beperking of speciale benodigdheden?

  We streven ernaar om onze VR-belevingen zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Toch vereist het medium een zekere mate van bewegingsvrijheid, zoals het dragen van een VR-headset en het gebruik van één of twee handen. Ook kunnen VR-ervaringen intens zijn en tot overprikkeling leiden. Twijfel je of een ervaring geschikt voor je is? Neem gerust contact met ons op.

  Kan ik zelf de inhoud bepalen of zit ik vast aan een programma?

  Onze arrangementen zijn opgebouwd uit drie ingrediënten die je vrij kunt combineren tot jullie perfecte uitje middels het aanvraagformulier op de website. Om het nóg wat makkelijker voor je te maken, hebben we ook kant-en-klare zakelijke arrangementen die populair zijn onder jouw groep.

  De volgorde van de activiteiten is vrij indeelbaar. Wil je eerst een lezing en daarna VR gamen? Prima! Of liever toch eerst VR gamen en daarna een lezing? Helemaal goed! Het belangrijkste is dat het arrangement goed aansluit op jullie planning. Neem vooral even contact met ons op om de volgorde af te stemmen via het contactformulier of per telefoon.

  Klinkt leuk allemaal, maar ik heb niet zo’n groot budget...

  Bij het organiseren van een bedrijfsuitje is het budget een belangrijk aspect. Geen zorgen, wij denken graag met je mee! We begrijpen dat je een unieke ervaring wilt creëren, maar soms kan het budget daarbij een uitdaging vormen. Gelukkig hebben wij ervaring in het bedenken van oplossingen die passen bij jouw budget, zodat je toch een onvergetelijke dag kunt beleven met jouw collega’s.

  Is het ook leuk voor mensen vanaf 40 jaar?

  Jazeker! Bij Enversed hebben we voor alle leeftijden en interesses passende arrangementen. Zo is onze VR Party Bundle perfect voor mensen zonder of weinig ervaring met VR. Het is een gezellige en laagdrempelige manier om de veelzijdigheid van VR te ontdekken met zorgvuldig ontworpen belevingen. We willen dat onze gasten niet alleen genieten van het moment, maar ook een waardevolle en memorabele ervaring hebben die ze met zich meedragen.