Skip to main content

VR Simulator

VR Simulator

Ervaar VR als nooit tevoren.

Beschikbare VR Simulatoren

Persoonlijke begeleiding

Voor iedereen

Ervaar de magie van VR

Wat kan ik verwachten?

Bij binnenkomst word je verwelkomd door jouw begeleider. Hij of zij neemt je mee naar de simulatiestraat. Daar worden één of meerdere simulatoren aan je toegewezen, afhankelijk van het aantal personen waarmee je komt. Dit kan de paraglidersimulator zijn óf de racesimulator.

Je ontvangt vooraf een duidelijke uitleg van de begeleider, zodat je goed aan slag kunt. Tijdens de VR-ervaring blijft jouw begeleider beschikbaar om je te helpen met vragen of verzoeken. Zo zorgen we dat je volop en zorgeloos kunt genieten van jouw tijd bij Enversed!

Toegankelijkheid

Wij willen onze belevingen voor iedereen zo toegankelijk mogelijk maken. Door de vorm van de simulatoren is er een bepaalde mate van bewegingsvrijheid nodig. De paraglider heeft een hoge instap en vraagt om gebruik van twee handen. De racestoel is een lage instap, en vraagt minimaal één hand en één voet voor de pedalen. Verder is het belangrijk om rekening te houden dat de ervaring door de beweging van de simulator nóg intenser is dan een reguliere VR-beleving. Dit kan zorgen voor snellere overprikkeling. Mocht je een VR Simulator beleving overwegen, maar niet zeker zijn of deze wel geschikt voor je is, neem dan gerust even contact met ons op!

Maak je dag compleet

Samen met onze culinaire en technische partners maken wij jouw uitje compleet. Vul jouw VR-arrangement aan met bijvoorbeeld een heerlijke borrel of een inspiratievolle lezing.

Boek hier jouw VR-ervaring

Searching Availability...