Skip to main content

Kinderfeestjes

Top 2 arrangementen

Onze keuzes voor VR-kinderfeestjes

VR Kids Party
VR Kids Adventure

VR Kids Party

De naam zegt het al, met VR Kids Party maken we er een feestje van! De kinderen spelen een variatie van grappige, actievolle en uitdagende minigames die ze samen óf tegen elkaar kunnen spelen. Zo gaan ze enorme verfballen uit de lucht schieten met een pijl-en-boog, hamburgers bakken voor hongerige klanten en hun beste dansmoves laten zien! De ervaringen zijn special afgestemd op kinderen en bieden een leuke beleving vol variatie en plezier!

De kinderen worden verdeeld over 1 of meerdere VR Rooms. Per Room spelen 2 personen tegelijk een ronde, samen of tegen elkaar, VR mini-games. De rest van de groep kijkt gezellig mee vanaf comfortabele banken, met eventueel een hapje en een drankje. De spelers rouleren door de verschillende minigames. Iedereen komt aan de beurt en speelt even lang. Iedere ronde duurt ongeveer 5 minuten.
Prijs
€ 32,50 per kind
Duur
90 minuten
Aantal kinderen
6 tot 12
Leeftijd
10 t/m 14 jaar
Inclusief
Onbeperkt ranja

Lekker voor erbij (meerpijs per kind)

 • Zakje M&M's of Chips | + 1.5
 • Ben & Jerry's ijsje | + 3.5
 • Chips & Sweets | Twee frisdranken + chips en zoetigheden | + 8.5
Boek nu

VR Kids Adventure

Trek jullie avonturiersoutfit maar aan, want die zullen jullie nodig hebben! De kinderen gaan samen op een spannend avontuur in de magische wereld van Jungle Quest. Ze moeten slim samenwerken en puzzels oplossen in een prachtige virtuele wereld vol leuke dieren en uitdagingen. Jungle Quest is daarmee een hele mooie VR beleving, zonder enge of heftige actiescènes. Ideaal voor de kleinste onder ons die vooral samenwerken en puzzelen leuk vinden.

Vanaf 6 kinderen worden de groep in teams verdeeld die tegelijk tegen elkaar strijden in de VR Escape Adventure: Jungle Quest.
Prijs
€ 28,50 per kind
Duur
60 minuten
Aantal kinderen
6 tot 12
Leeftijd
10 t/m 14 jaar
Inclusief
Onbeperkt ranja

Lekker voor erbij (meerpijs per kind)

 • Zakje M&M's of Chips | + 1.5
 • Ben & Jerry's ijsje | + 3.5
 • Chips & Sweets | Twee frisdranken + chips en zoetigheden | + 8.5
Boek nu

Hapjes & Drankjes

Ontdek onze selectie aan hapjes en drankjes voor kinderfeestjes. Kies voor het gemak van vooraf bestellen om jouw feestje extra smakelijk te maken. Laat de kinderen genieten van heerlijke traktaties terwijl ze zich vermaken en herinneringen maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om je feestje te plannen.

Reviews van onze gasten

Geweldig en erg origineel als je eens een ander bedrijfs-, vriendenuitje wil.
Absoluut een aanrader!

Chantal van Gerven

Nieuwste van het nieuwste VR. Heel gaaf en een unieke ervaring. Gemis vind ik dat er nog geen teamspeak is voor het teamspel (sneeuwballen gooien).

Merlijn Kamps

Super! Toffe ontvangst door heel vriendelijke mensen!! Wij komen zeker nog terug!

Ezra Faes

Niet verwacht dat je zo in een spel op kan gaan. Hele mooie ruimte, waarbij je het gevoel krijgt thuis op de bank te zitten. Super ervaring!

Linda Verkooijen

Wat gaaf was het om deze VR games te spelen in het Veem gebouw. Echt een toplocatie.

Arnold van der Knaapmaart 2024

Ontzettend leuke ervaring, samen met m'n vrouw gedaan. Heb me kapot gelachen! Aanrader voor iedereen.

Bob Kerndecember 2023

Leuke VR-ervaring, vooral omdat het in eerste instantie losse games zijn van heel makkelijk tot wat uitdagender. Voor ons was het een bedrijfsuitje.

Maarten van 't Hofnovember 2023

Een heel leuk uitje. Intensiever dan vooraf gedacht. Er zat een goede opbouw in de spellen. Het personeel was erg aardig en kundig en legden alles duidelijk uit. Dikke aanrader!

Inge Calmer2 jaar geleden

Leuke VR-activiteit met vrienden of familie. Zeer vriendelijk personeel. Helaas waren er wel wat problemen met de apparatuur. Het personeel heeft het voor ons goed opgelost door een andere VR kamer aan te bieden. Ik kom zeker nog eens terug.

Mirjam van de Veerdonkapril 2024

Let's Start This Party

Boek nu

Praktische informatie

Openingstijden

 • Maandag en dinsdag zijn wij gesloten.
 • Woensdag en donderdag van 14 - 19u
 • Vrijdag van 13 - 19u
 • Zaterdag van 11 - 19u
 • Zondag van 11 - 18u

Buiten openingstijden?
Een event of uitje plannen voor een grote groep (>20 personen) kan ook buiten onze reguliere openingstijden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Route & Parkeren

Ons adres

Enversed Experience Center
Veemgebouw  (Etage 7)
Torenallee 100-02, 5617 BE Eindhoven.
Let op! Ingang aan Veemstraat zijde.

Meer informatie over Route & Parkeren

Toegankelijkheid

Vanwege de aard van VR is een zekere mate van bewegingsvrijheid vereist, zoals het kunnen dragen van een VR-headset en het gebruik van één of twee handen. Bovendien kan een VR-ervaring intens zijn en mogelijk leiden tot snellere overprikkeling. Twijfel je of een VR-ervaring geschikt voor je is? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze locatie is rolstoeltoegankelijk. Er is echter geen invalidentoilet aanwezig.

Plan je bezoek

Veelgestelde vragen

Wat is de minimale leeftijd?

Virtual Reality is geschikt voor jong en oud. Wel hanteren we een minimumleeftijd van 10 jaar en geldt er voor sommige ervaringen een aangepaste leeftijdsgrens.

Is ouderlijk toezicht nodig?

Ja, wij vragen de aanwezigheid van een volwassene bij kinderen onder de 18 jaar. Ons VR Team is er om de kinderen tijdens het VR-en te helpen waar nodig. Zo kan jij in onze comfortabele lounge bij de VR-room het spel op schermen volgen en genieten van een heerlijk hapje of drankje.

Mag ik een eigen verjaardagstaart meenemen?

Jazeker! Jullie mogen een eigen taart meenemen en nuttigen in ons café. Geef dit wel altijd even door aan onze klantenservice, zodat wij hiermee in de planning rekening kunnen houden.

Wat kan ik verwachten van een bezoek aan Enversed?

Een hele leuke tijd! Bij aankomst worden jullie verwelkomd door een van onze teamleden, die je naar onze sfeervolle VR-Rooms brengt. Afhankelijk van de groepsgrootte, spelen jullie in één of meerdere VR-Rooms. Elke Room is uitgerust met de nieuwste VR-technologie, een comfortabele loungebank om even te pauzeren tussen de spellen, en twee TV-schermen om mee te kijken met de spelers in VR.

Voordat je begint, ontvang je van een van onze teamleden duidelijke instructies. Ook tijdens de ervaring staat hij of zij klaar om te helpen waar nodig. Ook kan je tijdens het spelen genieten van een hapje en drankje.

Kunnen we iets eten of drinken tijdens het spelen?

Jazeker. We hebben een uitgebreid aanbod aan drankjes en lekkernijen. Je kan deze (los) bij ons op locatie bestellen, of op voorhand afnemen. Tijdens de Kids Adventure adviseren we een hapje en drankje vooraf of naderhand te doen. Met deze ervaring zijn de kinderen voortdurend in VR en is het niet wenselijk om tussentijd de headset af te doen voor een hapje of drankje.

Alle vragen & aantwoorden

Boek hier jouw VR-kinderfeestje

Of vraag advies!

Searching Availability...

Laat je adviseren

Goed advies is nooit weg

Neem gerust contact met ons op en laat ons weten hoe we je kunnen helpen!

Bel ons via 040 737 05 98
Of bekijk de andere contactmogelijkheden

  Jouw uitje

  Welke VR-activiteit wil je doen?

  Wil je graag een hapje & drankje?

  Neem je een feesttaart mee?

  Gegevens

  Je gegevens