Skip to main content

Playful innovation

GameChangers

GameChangers zet zich in voor bedrijven om innovatieve ideeën om te zetten in concrete businesscases. Door o.a. meet-ups, demo’s, lezingen en praktische workshops bieden we de eerste stap naar het benutten van game-technologieën zoals VR en AI, waardoor je een bewijslast en draagvlak kunt creëren om jouw innovaties te realiseren.

Wat
GameChanger meet-up
Waar
Enversed Experience Center
Wanneer
5 - 13 - 18 juni
Duur
2 uur
Kosten
Geheel gratis!

Waarom

GameChangers?

Voor duurzame innovaties is het essentieel dat er draagvlak ontstaat bij de juiste personen. Zonder dit draagvlak kunnen zelfs de meest veelbelovende ideeën moeilijk van de grond komen. Onze aanpak is gericht op het bieden van praktische en inspirerende ervaringen die niet alleen nieuwe mogelijkheden blootleggen, maar ook de motivatie en betrokkenheid vergroten om innovatie binnen de organisatie te omarmen.

Onze GameChangers-aanpak draait om het creëren van betrokkenheid en toewijding van alle relevante belanghebbenden voor het succes van innovatie-initiatieven. We ontwikkelen op maat gemaakte programma’s voor organisaties, die bestaan uit inspirerende lezingen, het ervaren van relevante VR & AI-demo’s, en workshopsessies. We verbinden jouw uitdagingen met de mogelijkheden van opkomende technologieën zoals VR en AI, waarbij deelnemers actief worden betrokken bij het probleem en worden gestimuleerd om zelf oplossingen te vinden. Door stakeholders bij elkaar te brengen, creëren we inzicht en verminderen we de weerstand tegen verandering. Zo maken we de weg vrij voor de effectieve uitvoering van innovatieplannen.

Opkomende Meetups

Wat kun je verwachten?

Naast onze op maat gemaakte programma’s, kan je ook aansluiten bij een van onze GameChangers Meetups. Aanmelden is geheel gratis! Tijdens deze Meetups krijgen deelnemers niet alleen een voorproefje van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van VR en AI, maar nemen ze ook deel aan inspirerende gesprekken over de toekomst van innovatie. Het is een geweldige gelegenheid om kennis te maken met onze aanpak en om te ontdekken hoe we obstakels in innovatie kunnen overwinnen.

Ben jij er ook bij?

Deze meetups zijn open voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van nieuwe mogelijkheden en die graag deel wil uitmaken van een inspirerende community van innovators. Aanmelden is volledig gratis en biedt een unieke kans om nieuwe inzichten op te doen, ideeën uit te wisselen en waardevolle contacten te leggen binnen het innovatie-ecosysteem. We kijken ernaar uit om samen met jou de toekomst van innovatie te verkennen!

Programma

De meetup duurt 2 uur inclusief een pauze met koffie en thee.

#1 – Inspirerende lezing

Deelnemers worden geïnspireerd met een lezing over het thema van de dag.

Duur
45 minuten

#2 – Doen & Beleven

Deelnemers gaan de mogelijkheden van AI, VR en serious gaming zelf beleven met verschillende demo’s.

Duur
45 minuten

#3 – Rondetafel sessie

Deelnemers bespreken de uitdagingen, kansen en innovatievraagstukken en zoeken oplossingen.

Duur
45 minuten

Ben jij bij onze volgende GameChangers meetup?

Meld je nu aan.

Deze bedrijven gingen je voor

Onze specialisten

Als Experience Center met een eigen XR-ontwikkelstudio hebben we talloze organisaties begeleid bij verkenning en vernieuwing. We weten hoe complex het kan zijn om te starten, maar ook hoe we het je zo makkelijk mogelijk kunnen maken. Die ervaring zetten met GameChangers graag in om jou ook op weg te helpen.

Tim van der Grinten

Oprichter / Creative Director

Tim verbindt abstracte visies met praktische oplossingen, met expertise in gametechnologie, VR en AI. Hij bekijkt uitdagingen vanuit menselijk en technisch perspectief, voor duurzame veranderingen binnen organisaties.

Sander Winters

Oprichter / Creative Director

Sander vertaalt wensen moeiteloos naar praktische oplossingen. Met zijn kennis van interactieve media, web en AI implementeert hij innovatieve technologieën die perfect passen bij de behoeften van organisaties.

Job van Oosterhout

Workshopleider

Job combineert strategisch denken met praktische uitvoerbaarheid in zijn businesscases, waardoor ze waardevolle instrumenten worden voor zowel het management als het personeel.

Onze locatie

3.000 m² aan innovatie bij het Enversed Experience Center.

 • Sfeervolle VR Rooms
 • Lezing- en workshopruimte
 • Horecagelegenheid
VR-Rooms

Onze zeven sfeervolle VR-Rooms zijn hier gelegen.

LevelUp Café

Onze horecagelegenheid zorgt voor een gezellige ontvangst en ruimte voor lunch, borrels, dinners en buffetten. Optioneel kan er gebruikt gemaakt worden van verschillende interactieve ervaringen.

Vergader- en workshopruimte

Voor workshops en lezingen tot 150 personen

Demo ruimte

Demo ruimte voor zakelijke XR, VR en AI applicaties.

Entree

Via een lift naar de 7e etage kom je aan in onze entree.

Eventspace & VR Freeroam

Een grote, veelzijdige ruimte voor o.a. congressen, lezingen, workshops, exposities, maar ook VR-Freeroam experiences

Gamechangers

Meld je

nu aan!

Liever een programma op maat?

Naast enkele gratis demodagen door het jaar heen, doen we met name programma’s op maat voor teams en bedrijven met specifieke uitdagingen waarin gametechnologie, VR en AI een rol spelen. Neem hiervoor contact met ons op. Job helpt je graag verder!

Contactformulier

  Voor wel dag wil je je aanmelden of op de hoogte blijven?

  Met hoeveel personen wens je deel te nemen?

  Vragen?

  Wij hebben antwoorden!

  Met hoeveel personen kan ik deelnemen?

  GameChangers gratis demodagen
  Voor de gratis demodagen kunnen 5 deelnemers per bedrijf meedoen. De totale groepsgrootte is 20 personen.

  GameChangers programma op maat
  Onze op maat gemaakte GameChangers programma’s zijn standaard ingericht voor groepen van 10 tot 70 personen. Wil je met een grotere of kleinere groep aan de slag? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

  Kan ik voorbeelden bekijken van gametoepassingen?

  Met de bovenstaande inspiratiesessie of een bedrijfsuitje kun je op een leuke en toegankelijke manier kennismaken met wat wij doen én wat er mogelijk is met gamification, XR en AI.

  Wil je een beeld krijgen van het soort toepassingen dat Enversed Studios al heeft ontwikkeld? Neem dan een kijkje bij de showcases op www.enversedstudios.com.

  Kunnen jullie mijn (serious) game, training of ervaring maken?

  Jazeker! GameChangers is primair bedoeld als een leuk én praktisch startpunt, maar we kunnen jou ook bijstaan in latere fases van jouw innovatiereis.

  Wil je concreet aan de slag met gametechnologie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of bekijk de website van Enversed Studios.

  Wat als ik gewoon een leuk teamuitje wil?

  Onze GameChangers-programma’s kunnen heel leuk zijn, maar hebben áltijd een praktijkgericht doel. Wil jij liever…

  …een leuke activiteit doen met je team? Neem een kijkje bij onze bedrijfsuitjes.

  …jouw eigen event organiseren? Neem dan een kijkje bij onze faciliteiten.

  Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

  Onze klantenservice staat voor je klaar! Bel naar +31(0)40 737 00 35 of mail ons even met jouw vraag. Je kunt ook gebruikmaken van de chatfunctie rechtsonder op deze website.