Skip to main content

VR Crew Member

Word jij enthousiast van afwisselend werk in een gezellig team? Dan is dit dé (bij)baan voor jou!

Wat ga je doen?

Zonder jou is er geen VR Center. Samen met jouw collega’s verzorg je het volledige bezoek van onze gasten, van aankomst tot vertrek. Als VR Crew Member heb je een veelzijdige rol. Het ene moment geef je gasten een hartelijk welkom. Het andere moment tref je met jouw collega’s voorbereidingen voor grote boekingen of speciale events.

De kern van jouw werk blijft altijd hetzelfde: je stelt gasten in staat om zorgeloos van VR te genieten en biedt persoonlijke begeleiding waar gewenst. Samen met andere Crew Members voel je je 100% verantwoordelijk voor het gezellig en draaiende houden van het VR Center. Jouw taken zijn onder meer:

 • Gasten te woord staan en begeleiden;

 • Onderhouden van de techniek, uitstraling en sfeer van ons VR Center;

 • Serveren van drankjes en snacks.

Het VR Center is geopend van dinsdag tot en met zondag. Jouw werktijden zijn bespreekbaar en liggen tussen 10:00 uur en 22:00 uur.

Wie zijn wij?

Enversed Entertainment laat vrienden, families en collega’s samen laten genieten van de laatste innovaties op het gebied van technologie en spel. Je vindt ons VR Center in de dynamische wijk Strijp-S in Eindhoven. Het center heeft maar liefst 9 VR Rooms, uitgerust met hoogwaardige apparatuur en een zorgvuldig samengesteld assortiment games. Van de meest bekende VR-games tot unieke VR-ervaringen gemaakt door onze zusterorganisatie Enversed Studios.

Wij willen dat onze gasten op een zorgeloze en bijzondere manier kennismaken met Virtual Reality. Onze gastvrije VR Crew Members spelen daar een cruciale rol in. Door persoonlijke begeleiding te bieden en een warme sfeer te creëren maken zij van ieder bezoek een onvergetelijke ervaring.

Wat vragen we van jou?

Wij zoeken een sociaal persoon die de beleving van onze gasten altijd voorop zet. Jij hebt:

 • Uitstekende sociale vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 • Oprecht enthousiasme en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, waarmee je ons center op een warme en gepaste wijze kunt representeren;

 • Een flexibele werkhouding, waarmee jij je goed kunt aanpassen aan de afwisselende drukte in ons center.

Verder is het:

 • Niet nodig, maar wel een pré als je relevante werkervaring hebt (bijvoorbeeld in de horeca);

 • Niet erg als je nog geen technische kennis hebt van games en/of virtual reality. Gaandeweg leer je van ons alles wat je moet weten over ons aanbod en onze apparatuur.

Wat bieden we jou?

Werken bij Enversed betekent werken in een levendige werkomgeving, waar teamgeest en welzijn centraal staan. Je maakt deel uit van een gepassioneerd, informeel en gezellig team in een ambitieuze organisatie. Daarin krijg jij ruimte en aanmoediging om de dingen te doen die het best bij jou passen. Bovendien nemen we onderweg de tijd om te genieten van de kleine dingen, zodat iedereen aan het eind van de werkdag met een glimlach naar huis gaat.

Daarnaast bieden we de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Werktijden in overleg en afgestemd op jouw persoonlijke situatie;

 • Een bruto uurloon van €10,- (exclusief 8% vakantiegeld);

 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei;

 • Gezellige personeelsborrels en -uitjes;

 • De mogelijkheid om samen met jouw collega’s VR-games en -ervaringen uit te proberen;

 • De mogelijkheid om vrienden of familie uit te nodigen tegen gereduceerd tarief.

Enthousiast?

Wij ook! Dus wacht niet langer en overtuig ons waarom jij onze nieuwe collega zou moeten worden. Stuur jouw CV en motivatie naar [email protected]. Je ontvangt binnen één werkdag een bevestiging van Puk.

  Heb je vragen?

  Bel ons dan op 040-737 05 98 (klantenservice)