Skip to main content

Groepsarrangementen

Groepsarrangementen

Laat je inspireren door deze arrangementen of creëer met ons een uitje op maat. Wij zijn er vooral om je te ontzorgen in de organisatie.

Hulp nodig?

We helpen je graag!

Wij zijn héél goed in het organiseren van leuke uitjes en inspirerende events (op maat). Neem dus gerust contact met ons op en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen!

Bel ons via 040 737 05 98
Of bekijk de andere contactmogelijkheden

  Je gegevens

  Veelgestelde vragen

  Wij hebben antwoorden!

  Kan ik VR spelen met mijn beperking of speciale benodigdheden?

  We streven ernaar om onze VR-belevingen zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Toch vereist het medium een zekere mate van bewegingsvrijheid, zoals het dragen van een VR-headset en het gebruik van één of twee handen. Ook kunnen VR-ervaringen intens zijn en tot overprikkeling leiden. Twijfel je of een ervaring geschikt voor je is? Neem gerust contact met ons op.

  Is het ook leuk voor mensen vanaf 40 jaar?

  Jazeker! Bij Enversed hebben we voor alle leeftijden en interesses passende arrangementen. Zo is onze VR Party Bundle perfect voor mensen zonder of weinig ervaring met VR. Het is een gezellige en laagdrempelige manier om de veelzijdigheid van VR te ontdekken met zorgvuldig ontworpen belevingen. We willen dat onze gasten niet alleen genieten van het moment, maar ook een waardevolle en memorabele ervaring hebben die ze met zich meedragen.