Skip to main content
Workshop

Workshop Gamification

De kracht van games voor jouw bedrijf.

Ontdek de kracht van gamification in onze interactieve workshop! Duik in de wereld van gamification en leer hoe je spelelementen en -technieken kunt toepassen om betrokkenheid, motivatie en plezier te vergroten in verschillende contexten. Leer hoe je spelprincipes kunt integreren in je werk, onderwijs of marketingstrategieën en ontdek hoe je jouw doelgroep kunt boeien en activeren op een innovatieve en effectieve manier. Deze workshop biedt hands-on ervaringen en praktische inzichten om gamification succesvol te implementeren in jouw domein.

Het resultaat

 • Intakegesprek met expert.
 • Workshop met expert op locatie in VR Center.
 • Persoonlijke rapportage over de mogelijkheden van gamification in jouw bedrijf met individuele feedback en advies.

Details

Personen
4 tot 12
Duur
2 uur
Prijs (ex)
v.a. €750,-
Meer informatie
Workshop

XR Workshop Top 10

Betrek je team bij innovatie.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van XR (Extended Reality) tijdens onze interactieve workshop! Samen met jouw personeelsgroepen gaan we aan de slag om de top 10 oplossingen op XR gebied te creëren die specifiek van toepassing zijn op jouw bedrijf. Met behulp van onze expertise en de input van jouw personeel, streven we ernaar om oplossingen te ontwikkelen die jouw bedrijf beter maken en tegelijkertijd jouw personeelsgroepen actief betrekken bij de verbetering van jouw bedrijf.

Tijdens deze workshop ontdekken we de opkomende technologieën van virtual reality (VR), augmented reality (AR) en mixed reality (MR) en verkennen we hoe je deze kunt integreren in training, productontwikkeling, marketing en meer. Stap in de wereld van XR en ontdek hoe deze innovatieve technologieën jouw organisatie kunnen transformeren en een concurrentievoordeel kunnen bieden.

Het resultaat

 • Intakegesprek met expert.
 • Ervaar relevante XR demo’s.
 • Rapportage op maat met snelle verbeterpunten en langetermijn mogelijkheden, inclusief persoonlijke feedback en advies.

Details

Personen
6 tot 30
Duur
2 tot 3 uur
Prijs (ex)
€1.500 tot €3.000
Meer informatie
Workshop

VR Pressure Cooker

Snel inzicht met hoge kwaliteit.

Onze pressure cooker workshop is een intensieve sessie waarin jouw specialisten en die van Enversed Studios samenwerken om problemen op te lossen. De nadruk ligt op het stimuleren van creativiteit, samenwerking en snelle besluitvorming. We werken met strakke deadlines en een hoog tempo om snel resultaten te behalen. Hierdoor kunnen we in een korte tijd concrete oplossingen vinden voor complexe vraagstukken. Externe specialisten kunnen worden aangehaakt binnen jouw of ons netwerk om het team te versterken.

Het resultaat

 • Intakegesprek met expert.
 • Rapportage op maat met pitchbare oplossingen voor de gestelde hulpvraag met een haalbaarheidsstudie.

Details

Personen
4 tot 12
Duur
2 uur
Prijs (ex)
€3.000 tot €6.000
Meer informatie

Ontvang een persoonlijk voorstel

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vul het aanvraagformulier in en ontvang een persoonlijk voorstel o.b.v. jouw wensen. Of neem even contact met ons op om jouw specifieke wensen te bespreken en samen een uniek en vernieuwend evenement op maat te creëren!

Bel ons via 040 737 00 35
Of bekijk de andere contactmogelijkheden

  Jouw uitje

  Met hoeveel personen kom je?

  Gezelligheid & Beleving

  Inspiratie & Verdieping

  Drinks & Bites

  Gezelligheid & Beleving

  Inspiratie & Verdieping

  Drinks & Bites

  Gezelligheid & Beleving

  Inspiratie & Verdieping

  Drinks& Bites

  Gezelligheid & Beleving

  Inspiratie & Verdieping

  Drinks & Bites

  Gezelligheid & Beleving

  Inspiratie & Verdieping

  Drinks & Bites

  Welke dinerlocatie heeft je voorkeur?

  Welke lunchlocatie heeft je voorkeur?

  Welke borrellocatie heeft je voorkeur?

  Welke bierproeverij heeft je voorkeur?

  Welke workshop heeft je voorkeur?

  Welke lezing heeft je voorkeur?

  Welke vergaderarrangement heeft je voorkeur?

  Gegevens

  Je gegevens

  Veelgestelde vragen

  Wij hebben antwoorden!

  Wat houd een workshop in?

  In samenwerking met ons zusterbedrijf Enversed Studios bieden wij zakelijke arrangementen aan die een perfecte balans vinden tussen inspiratie, verdieping én plezier. Onze workshops en break-outs bieden een interactieve en leuke manier om te experimenteren met nieuwe technologieën en te ontdekken hoe je deze kunt toepassen in jouw organisatie en bedrijfsstrategie.

  Welke workshops bieden jullie aan?

  Wij bieden in samenwerking met ons zusterbedrijf Enversed Studios de volgende workshops aan:

  • Workshop Gamification
  • XR Workshop Top 10
  • VR Pressure Cooker

  Zijn jullie een expert op het gebied van VR?

  Enversed Studios is een creatieve productiestudio die gespecialiseerd is in gametechnologie voor bedrijven en organisaties sinds 2016. Zij ontwikkelen digitale oplossingen die passen bij jouw organisatie. Of je nu trainingen wil verbeteren, je publiek wil betrekken bij jouw producten of jouw verhaal op een unieke en boeiende manier wil vertellen – Enversed Studios bied je eindeloze mogelijkheden.

  Sinds de start hebben zij meer dan 250+ projecten gerealiseerd voor o.a. Bosch Rexroth, Amphia Ziekenhuis, Nationale Politie, Signify, Sioux, NS, Bavaria en Brainport.