Skip to main content

Een cadeau vol

avontuur spanning verwondering gezelligheid

Zoek je een origineel cadeau? Verras hem of haar dan met een leuk avontuur in Virtual Reality!

Luxe

Cadeaubon

Een leuke presentatie is het halve werk! Deze cadeaubon komt in een luxe geschenkverpakking, zodat het een feestje is om te geven én te krijgen. De gelukkige ontvanger kan het bedrag besteden aan een VR Experience naar keuze. Selecteer het gewenste bedrag en het bezorgadres. De cadeaubon wordt vervolgens per post naar een adres naar keuze verzonden.

  • Binnen 1 werkdag verzonden.
  • Verzendkosten € 3,95, of gratis ophalen bij ons op locatie.
Kies het gewenste bedrag
€ 15,-€ 20,-€ 30,-€ 40,-€ 50,-Liever een ander bedrag? Bel of mail ons 🙂

Digitale

Cadeaubon

Geef een onvergetelijk avontuur cadeau! Met deze cadeaubon kan de gelukkige ontvanger het bedrag besteden aan een VR Experience naar keuze. Selecteer het gewenste bedrag, kies vervolgens een thema voor je cadeaubon en schrijf er een persoonlijk berichtje bij. Dit cadeau ontvang je direct als pdf in jouw e-mail: perfect voor een last-minute cadeautje!

Kies het gewenste bedrag
€ 15,-€ 20,-€ 30,-€ 40,-€ 50,-Handmatig bedrag

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de cadeaubon voor gebruiken?

Met de Enversed Cadeaubon geef je de ontvanger de vrijheid om zelf een leuke Virtual Reality ervaring uit te kiezen uit ons volledige aanbod. Denk bijvoorbeeld aan een VR Escape Room.

Hoe verzilver ik een cadeaubon?

Ga naar onze website en selecteer je gewenste VR ervaring. Doorloop de stappen van het boekingssysteem en druk op ”bestellen”. Vervolgens kom je uit bij onze betaalmodule. Hier zie je linksboven de betaaloptie ”Cadeaubon”. Vul hier de code van jouw cadeaubon in en druk op enter. De code vind je op de (fysieke) cadeaubon of in het PDF-document bij een digitale cadeaubon. De waarde van jouw cadeaubon wordt afgeschreven van jouw boeking totaal.

Als je boeking goedkoper is dan de waarde op je cadeaubon, blijft je resterende saldo behouden. Je kunt dit op een later moment bij Enversed (online) of op locatie alsnog inwisselen. Als je boeking duurder is, kun je het overgebleven bedrag bijbetalen via een betaalmethode naar keuze.

Alle cadeaubonnen zijn tot twee jaar na aankoop geldig.

Hoelang is de cadeaubon geldig?

Alle cadeaubonnen zijn tot twee jaar na aankoop geldig.

Binnen hoeveel dagen ontvang ik de cadeaubon?

Digitale cadeaubonnen ontvang je direct na aankoop in je mail. De luxe cadeaubonnen in geschenkverpakking worden binnen 1 werkdag per post verzonden naar het opgegeven bezorgadres.

Zijn er verzendkosten?

Wanneer de cadeaubon per post wordt verzonden wordt er € 3,95 in rekening gebracht. Het is ook mogelijk deze gratis op te halen op onze locatie.